PageRank optimalizace PageRank.cz


První kroky k stěhování

Z důvodu nutnosti posílení webhostingu Magazínu eKamarád byly zahájeny první přípravné kroky k jeho přestěhování na silnější webhosting.

V rámci přípravných kroků se chytsají i další změny. Dětská seznamka se v brzké době stane součástí připravovaného Primaportálu a bude jeho první spuštěnou sekcí.

Nejvíce asi pociťuje nutnost stěhování Magazín eKamarád, který jede místa velmi pomalu. Při té příležitosti dostane i nový redakční systém. Dojde k oddělení domén icok.cz a ekamarad.cz, které nyní fungují jako alias. Spolus Magazínem eKamarád se budou stěhovat i Osadníci, které současný webhosting neutáhne a velmi často padají.

ICOK nově registroval doménu icok.info, která má stejný obsah jako doména icok.cz.

Úplně první změnou asi bude přestěhování domény skskcr.cz, kde je archív deseti let činnosti Sdružení klubů správných kamarádů ČR. Stránka Oblasti Praha se sestěhuje při té příležitosti na tuto doménu, takže v budoucnu zmněí adresu z nynější praha.icok.cz na praha.skskcr.cz. Na staré adrese samozřejmě zůstane přesměrování. Tato změna by se měla objevit hned, jak bude možno doménu skskcr.cz přesměrovat, tedy až skončí odstávka NIC.CZ.

28.09.07


Zpět


Pátek
19.04.2024


Magazín pro volný čas dětí a mládeže

Dětská seznamka


Nastavit tuto stránku jako domovskou


Informační centrum oddílů a klubů

Copyright
ICOK + MF SOFT
2005