PageRank optimalizace PageRank.cz


Stěhování domén v plném proudu

Stěhování domén je nyní v plném proudu, protože do konce roku se musí přestěhovat hned 5 domén.

Abychom to upřesnili, stěhují se domény ekamarad.cz (plánovaný přesun v prvním týdnu prosince), icok.cz (plánovaný přesun kolem 15. až 20. 12. 2007) a tři domény trojportálu - osidleni.cz, detskyweb.cz a kamaradi.org s plánovaným přesunem mezi Vánocemi a Silvestrem. Současně tajišťuje MF SOFT i stěhování své domény mujkontakt.cz, která se stěhuje na Primaportál.

Na doméně ekamarad.cz je už vše téměř přichystáno a čeká se na přestěhování Magazínu eKamarád. PaK bude doména přesměrována. Osadníci budou fungovat na adrese osadnici.icok.cz, protože doména ekamarad.cz je nyní aliasem k icok.cz.

Další v pořadí se přestěhuje doména mujkontakt.cz, kde se už také čeká pouze na přestěhování magazínu.

Postupně se nyní stěhují stránky z domény icok.cz, což se týká naší agentury, stránek ústředí ICOK, stránek Nadačního fondu Internet mládeži, Klubu Kamarád a KSK Praha. Tyto stránky se nyní stěhují na doménu icok.info, ale budou současně i na icok.cz, kam se vrátí po přesunu domény icok.cz na VShostig. Icok.info zůstane nepravým aliasem k doméně icok.cz, tzn. bude zrcadlit některé domény 3. řádu i samotnou doménu 2. řádu, i když ve skutečnosti jako alias nasměrován není. Výhradně na icok.info zůstane např. reklamní systém ICOK.

26.11.07


Zpět


Pátek
19.04.2024


Magazín pro volný čas dětí a mládeže

Dětská seznamka


Nastavit tuto stránku jako domovskou


Informační centrum oddílů a klubů

Copyright
ICOK + MF SOFT
2005